Gmail Giriş



Dünya çapında tartışmasız en iyi arama motoru olan Google'ın bir ürünü olan Gmail'e giriş yaparak ücretsiz olarak mail sersivini kullanabilirsiniz. Gmail kullanarak alışılmışın dışında aşağıdaki yeni özelliklerinin de tadını çıkartabilirsiniz.

- Maillerinizi sekmeler halinde gruplandırarak daha kolay takip etme imkanı sağlar
- Hangouts sayesinde isterseniz birebir isterseniz grup olarak videolu görüşmeler yapabilirsiniz.
- Bilgisayar, tablet ve telefonların yanı sıra Android ve İos işletim sistemlerine sahip olan tüm cihazlarda kullanabilirsiniz.
- Gmail size 15 GB'lık ücretsiz depolama alanı sunmaktadır. Google Drive ile bu alanı bilgisayarınıza da dahil edebilirsiniz.
- Tarayıcınız ile bir kez Gmail'e giriş yaptığınızda Google'ın diğer servislerini de aynı üyelik ile yönetebilirsiniz.

Gmail ile yararlanabileceğiniz tüm özelliklerde kalitenin farkına varacaksınız. Bahsettiğimiz bir kaç yeni özelliğin yanı sıra keşfetmenizi bekleyen bir çok özellik sizi bekliyor. Şimdi, Gmail'e giriş yap ve bu özelliklerin tadını çıkart!

Gmail Giriş Yapmak İstiyorum Diyenler İçin Bilgilendirme

Eğer daha önce Gmail hesabı açtıysanız bilgilerinizi girerek hiç bir ekstra işlem gerekmeden oturum açabilirsiniz. Gmail şifremi unuttum, gmail kullanıcı adımı ya da gmail adresimi bilmiyorum diyenler gmail giriş yapma ekranında ki "Yardım gerekiyor mu" linkine tıklamaları gerekiyor. Sonra yaşadıkları soruna göre ilgili seçeneklerle sorunlarını çözebilirler.

Gmail giriş sayfası